Меню & пошук

GoPro випустила обладнання для створення live-трансляцій через свої камери

GoPro випустила обладнання для створення live-трансляцій через свої камери

[ads-pc-2]

392107d78e339f

Компанія GoPro представила спеціальні мобільні пристрої HEROCast, здатні передавати відео з камери в прямому ефірі.

GoPro презентувала відразу два пристрої: HEROCast і HEROCast BacPac. Перше має виносний корпус, тому може підключатися до широкого спектру моделей камер і забезпечувати більшу свободу в їх установці. Друга версія кріпиться прямо на камеру, захищена від пилу і здатна занурюватися у воду на глибину до 1 метру.

Обидва пристрої дозволяють забезпечити прямі трансляції в режимі 1080p / 720p при 60 кадрах в секунду: під час перегляду на екрані користувача буде невелика затримка, попереджає компанія. Кріпляться HEROCast як до останньої моделі HERO4, так і до HERO3 +.

abadb02b3b2f01

Від батареї обидва пристрої працюють близько 40 хвилин, проте їх можна підключати до зовнішніх акумуляторів або інших джерел живлення для більш тривалої роботи. Як заявили в GoPro, HEROCast в два рази енергоефективніше будь-якого іншого продукту на ринку. Їх розробка відбувалася спільно з Vislink – міжнародною компанією, що спеціалізується на прямих трансляціях і обладнанні.

GoPro призначила рекомендовану роздрібну ціну на обидва пристрої на рівні 7500 доларів. HEROCast вважається професійним обладнанням, не призначеним для широкого продажу. Однак воно безпосередньо вплине на те, як будуть створюватися відео за допомогою GoPro: якщо раніше вони публікувалися тільки після тривалого монтажу, то тепер компанії зможуть показувати те, що відбувається на них у прямому ефірі.

За заявою компанії, HEROCast вже використовувався для прямої трансляції матчів НХЛ і змагань X Games від телеканалу ESPN. 23 січня GoPro заявила про домовленості з НХЛ і асоціацією гравців НХЛ на прямі трансляції ігор і опублікувала відео з тренування зірок хокейної ліги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: