Меню & пошук

Google Developers Group DevFest Ukraine 2014 у Львові

Google Developers Group DevFest Ukraine 2014 у Львові

[ads-pc-2]

GDG DevFest Ukraine Banner

24-25 жовтня в самому центрі середньовічного міста Львова пройде GDG DevFest Ukraine – найбільша подія, пов’язана з технологіями Google в Україні. В програмі –  воркшопи від лідерів індустрії, хакатон для ентузіастів та конференція, що збере в одному приміщенні 350 учасників та 28 доповідачів з Google, Intel, Yandex та Google Developer Expert’ів з усього світу. Конференція буде проходити в приміщенні кінотеатру “Кінопалац” і складатиметься з трьох потоків: Android, Cloud/Web та Community.

Місце проведення

Чи дивилися ви коли небудь технічні презентації на екрані кінотеатру? Цього року GDG DevFest пройде в кінотеатрі “Кінопалац”, що знаходиться прямо в центрі Львова. До речі, під час вечірки на екранах Кінопалацу можна буде зіграти Mortal Kombat.

Організатор фестивалю

Google Developers Group Lviv (GDG Lviv), відкрита для всіх спільнота розробників, які створюють захоплюючі проекти і з пристрастю діляться досвідом про технології Google. Основною метою GDG Lviv є створити простір, щоб ділитися досвідом та здобувати нові знання.

Всі свіжі новини, а також інформацію про реєстрацію, доповідачів, хакатон та воркшопи можна знайти на сайті devfest.gdg.org.ua.

 

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: