Меню & пошук

Київським метро 8 березня курсуватиме «квітковий вагон»

Київським метро 8 березня курсуватиме «квітковий вагон»

[ads-pc-2]

Vq3w1T2x34Q

Адміністрація Київського метрополітену вирішила зробити подарунок для жінок-пасажирів до свята 8 березня. Цього дня столичною підземкою курсуватиме «квітковий вагон», розфарбований художниками. 

Вагон було розфарбовано за підтримки компанії, яка займається доставкою квітів. Художники прикрасять зовні один вагон кольорами: маками, трояндами і величезними ромашками. Усередині будуть розміщені постери зі словами про жінок, красі і любові.

“Площа малюнку становить 150 квадратних метрів. На квіткове панно піде приблизно 30 літрів фарби та 50 балончиків” – розповів газеті “Сегодня” керівник компанії Wall Street, яка створює 3D-малюнки, Дмитро Ніколюк.

Вагон курсуватиме на синій гілці метро М2 (Куренівсько-Червоноармійській). У перспективі схожі вагони з’являться і на інших двох лініях. За словами авторів проекту, до кінця року в планах запустити ще два квіткових вагони – на Святошинсько-Броварській і Сирецько-Печерській гілках метро. Головна мета цих проектів – зробити наше життя трохи яскравішим і додати в нього крапельку позитиву.

Нещодавно ми писали про те, як IcelandAir спільно з художниками розмалювала Boeing 757 в стилі полярного сяйва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

9 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: