Меню & пошук

В Україні пройде перша школа урбаністики CANactions School

В Україні пройде перша школа урбаністики CANactions School

[ads-pc-2]

canaction-2

Цієї осені у Києві розпочнеться перша школа урбаністики CANactions School. Перший семестр школи триватиме з 14 вересня по 18 грудня, та буде проходити у Києві під кураторством провідного швейцарського урбаніста Урса Томанна. Cтудія буде присвячена динамічному плануванню, вивченню методологій та інструментарію для ґрунтовного дослідження міста, фокуcуватиметься на реальних кейсах і передбачає field trip до Івано-Франківська та розробку концепції його стратегічного розвитку.

Мета школи – сприяти містобудівній реформі в Україні, підтримувати урбаністичний рух, сприяти перетворенню українських експертів на експертів міжнародного масштабу.

canaction

Взяти участь у Студії запрошуються молоді спеціалісти напрямків урбаністики, архітектури, транспортного планування, економіки, містобудування, культурології, соціології, юриспруденції, а також представники інших спеціальностей, пов’язаних з міською тематикою. Обов’язкова вимога для учасників – вільне володіння англійською мовою.

Навчання у Студії відбуватиметься в міжнародній міждисциплінарній групі до 16 осіб й передбачає постійну комунікацію з урбаністами світового рівня. Випускники Студії отримають нагоду пройти стажування чи працевлаштуватися в українських та іноземних інституціях і компаніях – партнерах CANactions, – які працюють у сфері міського розвитку.

canaction-1

Участь у Студії становить 9800 грн. Відбір учасників проводитимется на конкурсній основі за результатами двох етапів – поданих заявок та короткого скайп-інтерв’ю англійською мовою.

canaction-3

Для участі у першому етапі конкурсу необхідно подати:

  1. CV (має містити контакти, інформацію про освіту, рівень володіння англійською мовою, а також, якщо є, досвід роботи над міськими проектами, участь у соціальних та культурних проектах, воркшопах, семінарах, освітніх програмах тощо).
  2. Мотиваційний лист (зокрема про те, чому аплікант хоче стати учасником Студії#1, які завдання та цілі ставить перед собою і яким бачить продовження власної професійної діяльності після закінчення Студії).
  3. Портфоліо (має містити приклади дизайну, архітектурних та урбаністичних проектів, витяги з письмових звітів, публікацій, досліджень та аналітичних робіт та ін. Портфоліо може містити до 5 проектів загальним обсягом до 10 сторінок, подане у PDF-форматі розміром не більше 20 MB. Кожен проект слід підписати, вказавши назву, рік, коротке пояснення, вашу в ньому роль та об’єм виконаних робіт).
  4. Скан-копію паспорта.
  5. Скан-копію диплома про вищу освіту (як мінімум ступінь бакалавра).

Усі документи необхідно надіслати до 2 серпня 2015 р. на пошту stud.canactions@gmail.com не пізніше, ніж 23:59 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

3 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: