Меню & пошук

Як замінити набридливі гудки на улюблену мелодію?

Як замінити набридливі гудки на улюблену мелодію?

[ads-pc-2]

 

wYMCIAD6_EU

Зробити буденність трохи яскравіше дуже просто. Для початку можна, наприклад, замінити одноманітні гудки у вашому телефоні на улюблену мелодію. Після цього ваші друзі та близькі будуть слухати, наприклад, Lean On від Major Lazer замість традиційного “біп-біп”. Компанія Київстар запустила акцію, в рамках якої ви можете замовити послугу Ді-Джингл всього за 10 копійок.

Акція триває з 8 по 15 вересня і поширюється на всі мелодії, що знаходяться в каталозі Ді-Джингл. Поставити один з українських чи світових хітів замість гудків можна за безкоштовним мобільним номером 465. При цьому немає значення, до якого оператора підключені абоненти, в якій країні знаходяться та яким телефоном користуються.

Major Lazer, Charli XCX, Years & Years, Rihanna, Скрябін та інші хіти улюблених виконавців гратимуть замість набридливих гудків. Детальніше про послугу можна дізнатися за посиланням http://465.ua

Для того, щоб замовити мелодію, достатньо залогінитись на сайті сервісу під номером свого мобільного телефону:

order

Після цього ви зможете обрати одну з сотень пісень, що знаходяться в каталозі проекту, та використати її замість своїх гудків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

97 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: