Меню & пошук

ДизНот: блокнот для дизайнерів

ДизНот: блокнот для дизайнерів

[ads-pc-2]

ДизНот: блокнот для дизайнерів

В епоху айфонів та інстаграму досить дивно бачити в заголовку слово “блокнот”. Але, якими б крутими не були ваші ґаджети та сервіси, ніщо не замінить якісний папір та ручку, які реалізовують магічну властивість: миттєво матеріалізовують ваші ідеї.

Дизайнери – це ті, в чиїх головах зазвичай вирує найбільше креативних ідей, і вчасно їх викласти, запам’ятати і відтворити потім за потреби – не така вже й проста справа. На щастя, днями з’явився цікавий продукт, який вирішує цю проблему. Компанія TemplateMonster, яка спеціалізується на темах оформлення для різноманітних сайтів, випустила спеціальний блокнот для дизайнерів під назвою ДизНот

Блокнот має тверду обкладинку, резинку для утримування сторінок в цілісності, та постачатиметься у двох форматах (А4 і А5) і кольорах (синьому та чорному).

ДизНот: блокнот для дизайнерів

Зважаючи на те, що дизайнерських задач є багато: хтось проектує сайти, хтось робить ілюстрації, мобільні додатки, тощо, то і сторінки у ДизНота різного застосування. Як бачимо на відео, в блокноті є як і пусті сторінки, так і сторінки з готовими сітками та шаблонами для тих, хто, наприклад, хоче намалювати прототип мобільного додатку:

Якщо вам пощастило мати серед друзів чи знайомих дизайнера (жодної іронії, дружити з дизайнерами дійсно круто:), і ви кожного року ламаєте собі голову, що ж їм подарувати на Новий рік, то цей блокнот – прекрасний кандидат на цю роль. Як повідомили нам у TemplateMonster, всі, хто оформить попереднє замовлення блокноту, зможе отримати його до кінця грудня. Це стосується і України, де доставка подарунку буде здійснюватись Новою Поштою, яка має свої відділення у кожному великому чи малому місті країни. Що важливо, доставка уже входить у вартість блокноту, тож вам не доведеться вираховувати кінцеву ціну та переплачувати за щось.

Тож не варто гаяти часу: обирайте свій варіант ДизНоту, та даруйте собі або близьким можливість зберігати натхнення та ідеї у зручній формі :)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: