Меню & пошук

Are U going to U­-Park?

Are U going to U­-Park?

[ads-pc-2]

main photo

6 та 8 липня в Києві на НСК Олімпійському відбудеться масштабна подія для усіх меломанів країни – U-Park. Організатори додали ще три імені до гучного лайн-апу фестивалю, який варто відвідати цього літа.

В один день з Muse, 8-го липня на сцені НСК Олімпійського зіграє синті-поп гурт Hurts, рокери Poets Of The Fall з Фінляндії  i альтернативщики My Vitriol та український гурт Шана.
hurts2015-press

Дует Тео Хетчкрафта та Адама Андерсона з Манчестера завітає в Київ в рамках світового туру на підтримку альбому “Surrender”.

foto poets of the fall

Хлопці з Гельсінкі – Poets Of The Fall – вже вп’яте приїдуть з концертом до України. У вересні гурт випустить новий альбом “Clearview”, тому чекаємо на концерті виконання не тільки старих хітів, а й нового матеріалу.

ThebandBig

My Vitroil – це альтернативний рок-гурт з Англії, створений у 1999 році. На їхньому рахунку два альбоми та декілька синглів, які неодноразово потрапляли у британські чарти. У липні в рамках фестивалю U-Park лондонський гурт My Vitroil вперше зіграє для українських шанувальників.

photo shana

Відкривати другий день фестивалю буде харківський гурт ШАNA. У складі колективу 4 учасників: Катарина Леонова (вокал), Євген Шеховцов (бас), Дмітро Анісімов (гітара), Олександр Дробушевський (ударні). У лютому 2015-го колектив записав дебютний альбом “Молодість”.

6 липня на НСК Олімпійському гратимуть Red Hot Chili Peppers, The Kills, Nothing But Thieves i The Hardkiss.

Нагадаємо, що вартість одноденних квитків починається від 1000 грн, дводенні абонементи коштують – від 2100 грн.

Придбати квитки на фестиваль U-Park можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: