Меню & пошук

Лист, яким Apple зустрічає кожного нового працівника

Лист, яким Apple зустрічає кожного нового працівника

[ads-pc-2]

Всі ми знаємо, наскільки важливою є мотивація людей при влаштуванні на нову роботу. Хтось йде на нове місце через гроші, хтось – аби самореалізуватися, і так до безкінечності, скільки людей – стільки й можливих причин.

Компанія Apple завжди відзначалася своїм уважним ставленням до дрібниць. І навіть такий, здавалось би, не надто важливий елемент, як лист, який вручають кожному новому працівнику, щойно він приходить у компанію, в Apple має надзвичайно вдалий мотиваційний характер. Не зважаючи на всі заборони, сьогодні в інтернеті з’явилася копія цього листа, сфотографована і виставлена в Instagram. Ось дослівний переклад:

«Буває просто робота, а буває робота всього життя. Така робота, яка зберігає в собі ваш слід. Така робота, за яку вам ніколи не буде соромно. Робота, заради якої ви будете готові пожертвувати вихідними. Саме така робота вам пропонується в Apple. Люди приходять сюди не заради спокійного життя, а заради того, щоб віддати себе повністю. Вони хочуть, щоб їх робота вносила свій вклад у що-небудь. У щось велике. Щось, що не може бути створено деінде. Ласкаво просимо в Apple!»

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: