Меню & пошук

Inspired Meeting: Аня Морозова, Львів

Inspired Meeting: Аня Морозова, Львів

[ads-pc-2]

10406796_687541501281102_421247369263200743_n

Відтепер зустрітися з крутими людьми та дізнатися про класні ідеї буде ще простіше. Ми раді вам повідомити, що починаємо робити власні події під назвою Inspired Meeting.

Inspired Meeting – це зустрічі для обміну ідеями, досвідом, розширення кругозору і кола знайомих, а також натхненні розповіді крутих людей, які мають чим поділитись з нами. Цієї суботи, 28 червня, у Львові відбудеться перша така зустріч, героїнею якою стане Аня Морозова з нашого проекту AnnaMariiaTimes. Так, це саме ті неймовірні та безстрашні дівчата, які відправились у навколосвітню подорож минулої осені та розповідали про свої пригоди на сторінках Inspired. 

Аня та Маруся почали свою мандрівку з Києва у жовтні, а вже навесні добрались до Сан-Франциско. Маршрут дівчат пролягав через Росію, Казахстан, Монголію, Китай, В’єтнам, Лаос, Таїланд, Малайзію, Індонезію, Філіппіни та США. Все це вони документували у своєму live-блозі на сайті Inspired в рамках спеціального проекту AnnaMariiaTimes.

Дівчатам вдалось поїздити російськими електричками, автостопити посеред безкрайніх просторів Казахстану, спати на одному ліжку з багатодітною сім’єю в Китаї, поплавати у найвищому басейні світу в Сінгапурі та позасмагати на сонячних пляжах Балі. У травні Аня та Маруся дістались США і потрапили на мітинг на підтримку України. На літо Аня повернулась додому, а вже через кілька місяців подруги продовжать свою неймовірну подорож через Мексику до Південної Америки.

У Львові в рамках першого Inspired Meeting Аня розповість нам про те, як не втрапити в халепу під час мандрівок, що варто дивитись у нових країнах, як отримувати візи без проблем та як знайомитись з невідомими раніше людьми.

1372332111_pin_map

Місце: антикафе Communa, вул. Галицька, Львів

Час початку: 12:00

Дата: 28 червня 2014 року

Вхід: 20 грн

Партнер: Momondo.ua

Хештег: #Inspired_Meeting

ВКонтакті / Facebook

afisha-anya

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: