Меню & пошук

Amazon доставлятиме товари за допомогою дронів

Amazon доставлятиме товари за допомогою дронів

[ads-pc-2]

AmazonDrohne

Компанія Amazon, один з найбільших онлайн-рітейлерів, вирішила на практиці протестувати можливість доставки замовлень дронами. На сайті стартапу Evi Technologies з’явилися кілька вакансій в Amazon. Зокрема, компанія шукає експертів в області безпілотних польотів. Згідно з вимогами, кандидат повинен володіти як мінімум п’ятирічним досвідом «в цивільній або військовій авіації, пов’язаних зі здійсненням пілотованих або безпілотних польотів».

Програма з доставки замовлень дронами була оголошена в 2013 році. Засновник і генеральний директор Amazon Джефф Безос повідомив, що вона отримала назву Prime Air. Концепція проекту передбачає, що через 4-5 років жителям великих міст посилки будуть приходить протягом 30 хвилин.

Досвід відправки замовлень безпілотниками є у російських компаній: піцерія «Додо Піца», розташована в Сиктивкарі, використовувала дрони для доставки страв додому. При цьому в кінці жовтня компанію «Коптер Експрес», яка обслуговувала польоти, оштрафували на 50 тис. рублів за вантажоперевезення повітрям без ліцензії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: