Меню & пошук

Inspired – 2 роки! Переможці конкурсу

Inspired – 2 роки! Переможці конкурсу

[ads-pc-2]

Рівно два роки було зареєстровано домен Inspired та зроблено перший запис у цьому блозі. І хоча на повну потужність сайт запрацював лише у січні 2011, саме 14 лютого є днем народження проекту.

До цієї дати минулого місяця ми запустили перший в історії блогу справжній конкурс – зі справжніми завданнями та справжніми призами :) Спочатку, як і в будь-якій затії, активність читачів була невеликою. Однак уже ближче до кінця конкурсу, а саме в останні його дні, роботи почали надсилати все більше і більше. Тому можна сказати, що конкурс пройшов більш-менш вдало. Всього ми отримали 25 фотографій і 2 відеоролики.

Конкурс проходив за партнерства компанії Цифролаб, яка разом з нами вирішила відзначити переможців та учасників своїми призами. Тому час дізнатися нарешті, чиї роботи були найкращими на цьому конкурсі.

Переможець в категорії Фотографія

Оля Супрун отримує заслужену перемогу за свою фантастично точну роботу з кольорового паперу:

Вона отримує від Inspired книгу Сета Годіна “Незаменимый” та сертифікат на виготовлення фотокниги формату 20х20 з базовою комплектацією від компанії Цифролаб (info@cyfrolab.com).

Переможець в категорії Відео

Веселі хлопці з Чернівців зуміли потішити всіх, вмістивши у 15 секунд вдале вітання, яке прислали за півгодини до кінця конкурсу:

Олександр Брилін, який і надіслав це відео, отримує від Inspired книгу “Призвание” Кена Робінсона та сертифікат на виготовлення фотокниги формату 20х20 з базовою комплектацією від компанії Цифролаб (info@cyfrolab.com).

Але погодьтесь, на конкурс прийшло чимало справді хороших робіт, і було б сумно не відзначити деякі з них. На щастя, рішення цієї проблеми є. До числа партнерів приєднався блог про вино Wedwine, який надав у якості призів 2 пляшки чудового закарпатського вина!

Перша власниця вина була обрана безпосередньо Wedwine. Нею стала @vlasvi, яка активно рекламувала конкурс та навіть роздяглася заради участі у ньому:

Другу власницю вина вибрала редакція Inspired, і нею стала Марічка Юрчак, яка намалювала свою роботу пером і тушшю:

Проте і це ще не все. Як ми і обіцяли, кожен, хто надіслав свою роботу на конкурс, отримує 20%-знижки на виготовлення фотокниг через програму CyfroBook від компанії Цифролаб. Звертайтесь за своїми знижками до представників сервісу (info@cyfrolab.com), вказуючи повне ім’я та прізвище.


Дякуємо всім, хто був небайдужим та шукав натхнення для того, щоб привітати Inspired з днем народження. Уже зовсім скоро ви дізнаєтесь про наступний конкурс, який ми запланували, тому не забувайте стежити за оновленнями на сайті або в соціальних мережах. Дякуємо, що залишаєтесь нашими читачами весь цей час ;)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: