Меню & пошук

Найпозитивніша дівчина року: конкурс від Inspired i Sharm.lviv.ua

Найпозитивніша дівчина року: конкурс від Inspired i Sharm.lviv.ua

[ads-pc-2]

Найпозитивніша дівчина року

Вже зовсім близько справжнє весняне тепло та посмішки на обличчях людей, які так довго його чекали. І це означає, що час провести традиційний фотоконкурс до 8 березня, в якому ми визначаємо Найпозитивнішу дівчину року!

Як і минулого разу, нашим партнером став інтернет-магазин парфумів Sharm, який люб’язно погодився підтримати нас та вручити дівчатам-переможцям сертифікати на парфуми. Нагадаємо, минулого року в нашому конкурсі було надіслано понад 160 фотографій дівчат з усієї України. Це був нелегкий вибір, але ми справились :)

Що ж буде цього року? Дівчата, ми чекаємо від вас фотографій, на яких ви усміхнені, щасливі та драйвові – саме за такими критеріями ми будемо визначати Найпозитивнішу дівчину року. Це не конкурс краси і не конкурс модного одягу – це конкурс хороших емоцій. Покажіть нам, якими класними ви можете бути!

Умови:

  • виберіть 1 своє фото, на якому немає нікого, окрім вас
  • надішліть його на konkurs@inspired.com.ua до 0:00 5 березня, вказавши своє повне ім’я
  • та виграйте один з призів від магазину Sharm!

Прийом робіт завершено!

Призи:

  • 1 місце: Сертифікат на парфуми на 500 грн.
  • 2 місце: Сертифікат на парфуми на 250 грн.
  • 3, 4 і 5 місця: Сертифікат на парфуми на 100 грн.

Зразок

Детальні умови: 

Прийом фотографій відбувається виключно через пошту konkurs@inspired.com.ua і виключно в часовому проміжку 26 лютого – 5 березня (0:00). Роботи, надіслані іншим чином чи в інший час, не розглядаються. Від однієї людини – лише одне фото. Листи з більш ніж однією фотографією не розглядаються. Фотографії, на яких дівчина зображена не сама – не приймаються.

Переможниць визначить голосування журі, яке відбудеться протягом 5-7 березня, а оголошення переможців – 8 березня на цьому сайті та соціальних мережах.

Фотографії всіх дівчат будуть публікуватись в цьому записі та в альбомах на сторінках Inspired у Facebook i ВКонтакті (оновлення – раз на добу).

Журі:

Партнер:

Sharm.lviv.ua Sharm.lviv.ua – інтернет-магазин парфумів з гарантією. Ми прагнемо приносити радість. Наша головна мета – надати вам можливість замовити і вчасно отримати ваш улюблений аромат. Або ж зробити несподіваний і приємний подарунок комусь із своїх близьких.

Прийом робіт завершено! Очікуйте на оголошення переможців 8 березня.

Учасників можна переглянути в альбомі на ВКонтакті та в альбомі на Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: