Меню & пошук

ONUKA випустила кліп на пісню Misto у День Києва

ONUKA випустила кліп на пісню Misto у День Києва

[ads-pc-2]

onuka-misto

Сьогодні, 31 травня, відбулася прем’єра нового кліпу ONUKA на композицію Misto. Як і у випадку з попередніми відеороботами проекту, режисером відео виступив співавтор і саундпродюсер ONUKA Євген Філатов (The Maneken).

Євген Філатов:
Це відео про наші з Натою відносини, про наше повсякденне життя і творчість. Ми живемо в ритмі міста, нерозривно пов’язані з ним, всі події відбуваються на тлі цих приголомшливих декорацій. Кліп – про нас в місті, і про місто всередині нас.

Ната Жижченко:
Ми дуже поспішали, щоб встигнути випустити відео в День Києва, це наше зізнання в любові місту. Київ – чарівне місце, яке мене завжди надихає. Обожнюю момент, коли літак приземляється в Жулянах або Борисполі. Відкривається десятий подих, я виходжу з терміналу, роблю ковток повітря і відчуваю приплив сил.

Нагадаємо, 6 червня в столичному клубі Sentrum пройде сольний концерт ONUKA, sold out на який був оголошений місяць тому. Попередній сольник у Києві відбувся у березні – все 1300 квитків були розпродані більш ніж за два тижні до виступу.

Виступ у Sentum стане заключним концертом весняного туру ONUKA по містах України в підтримку однойменного дебютного альбому. Як і на березневому концерті, гурт виступить у супроводі симфонічного оркестру BREVIS під управлінням диригента Геннадія Фіськова. Крім матеріалу першого альбому музиканти презентують кілька композицій із запланованого на осінь нового релізу.

Також 8 травня ONUKA стала переможцем конкурсного відбору і представлятиме Україну на найбільшому фестивалі Європи Sziget Festival 2015 в Будапешті. Група виступить на Sziget Europe Stage 11 серпня.

Пісня Misto увійшла до дебютного альбому групи, реліз якого відбувся 15 жовтня 2014. Платівка містить у собі десять композицій англійською та українською мовами. Альбом стартував на першому місці в чарті LP iStore Ukraine і повторно повернувся на вершину хіт-параду в грудні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: