Меню & пошук

Відео дня: британці зробили візуалізацію повітряного трафіку

Відео дня: британці зробили візуалізацію повітряного трафіку

[ads-pc-2]

nats

National Air Traffic Services (NATS), асоціація диспетчерів 16-ти ключових аеропортів Великобританії створила візуалізацію, яка наочно показує, наскільки завантажене небо над країною впродовж дня.

Як можна побачити на відео, ранок починається з приймання трансатлантичних перельотів, які прибувають з Північної Америки по найбільш завантаженим транспортним коридорам у світі. Деякі з цих рейсів приземляються в аеропортах навколо Лондона; інші продовжують свій шлях до континентальної Європи. Але рано вранці, небо над Лондоном сповнене літаків, які злітають чи які шукають приземлення в одному з п’яти аеропортів регіону. 

На відео від NATS можна також побачити і польоти вертольотів, а також маневри військових тренувальних польотів над східним берегом Великобританії. Рейси, які виконуються в межах країни, позначено зеленими лініями, всі решта – синіми. Над найбільшими аеропортами – такими як Лондон Хітроу – утворюються величезні густі спіралі – так виглядає приземлення літаків в одному з найбільш завантажених аеропортів світу. Кожної хвилини диспетчери Лондона змушені відправляти по одному літаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: