Меню & пошук

Netflix випустила трейлер нового сезону «House of Cards»

Netflix випустила трейлер нового сезону «House of Cards»

[ads-pc-2]

housecards

Компанія Netflix оприлюднила трейлер третього сезону серіалу «House of Cards» (Картковий будинок), який було показано в перерві церемонії нагородження Золотий Глобус. Судячи з кадрів ролику, в сюжеті з’явиться персонаж Володимира Путіна.

Головну роль в серіалі і надалі грає Кевін Спейсі, який, згідно зі сценарієм, став президентом США, а його жінка, яку грає Робін Райт, першою леді. В новому сезоні Френку Андервуду доведеться стати на чолі однієї з найпотужніших країн світу, вести переговори зі світовими лідерами, вирішувати внутрішні проблеми країни, а також, судячи з усього, спілкуватися з російським президентом. Його можна побачити в кадрах трейлера кілька разів: у кабінеті, де Френк та актор, що грає Путіна, сидять напроти російського прапора, а також у сцені, де він танцює з жінкою Френка та цілує її.

Всі серії нового сезону House of Cards повинні з’явитися 27 лютого 2015 року. Нещодавно також було оголошено дату релізу нового сезону іншого популярного серіалу – Game of Thrones, який вийде 12 квітня 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: