Меню & пошук

Відео дня: Черкаси

Відео дня: Черкаси

[ads-pc-2]

Сьогоднішнє відео нам надіслали не один, не два, а одразу кілька читачів – що трапляється вкрай рідко. Цікаво, що цей ролик – не про природу і не timelapse. Цей ролик – ціле короткометражне відео, присвячене Черкасам та жителям інших міст, які загубили свій дім.

Фільм створено черкаським творчим об’єднанням Denjozavr. В ролях небайдужі жителі та мешканці міста, які не є професійними акторами. Тим не менш, за два дні він уже отримав десятки тисяч переглядів. Не пошкодуйте часу і перегляньте теж :)

Inspired зв’язався з ідейним натхненником відео та режисером, Євгеном Артеменком.

– Скільки часу та коштів пішло на фільм? Де знаходили людей?

– “Чистого” часу невідомо точно скільки. Через те, що усім доводиться якось заробляти на хліб з водичкою – проект розтягнувся на півроку. Знімальна група – це збитий молодий колектив, зібраний 2 роки тому. Акторів шукали досить довго – близько місяця.

Все робилося на власні кошти. Бюджет мізерний – гроші на пальне для “Порше”, на торт, кавун і невеличка матеріальна компенсація головному герою – теж з власної кишені.

– Що плануєте далі?

– Далі – монтаж ще одного короткого метру, знятого раніше ніж “Черкаси”, але з певних обставин відкладеного у нижній ящик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: