Меню & пошук

Відео дня: як збудувати корабель своїми руками

Відео дня: як збудувати корабель своїми руками

[ads-pc-2]

Bottled History on Vimeo

Вам теж в дитинстві було цікаво, як малесенький корабель опиняється у ще меншій пляшці з таким вузеньким горлом? Це відео – фрагмент з життя людини, яка вміє творити дивовижні речі, що пахнуть морем та чудесами.

Дитячі спогади майстра тісно пов’язані з суднами, вітрилами та синіми хвилями. Може, саме тому він і обрав таке цікаве, «морське» хобі: моделювання кораблів. Взагалі, яка напрочуд романтична справа: будувати кораблі… Навіть малесенькі. Вивчати численні схеми та креслення автору міні-шедеврів треба не менш ретельно, аніж іншим представникам цієї професії. Адже різниця полягає у масштабі, а от точність зберігається максимальною.

За кілька хвилин ви встигнете побачити, з якою любов’ю та ніжністю майстер збирає окремі частинки нової моделі. Особливо вражають акуратність рухів та роками відпрацьована техніка. Мабуть, навіть дихати під час такої справи доводиться з величезною обережністю. Колекція автора налічує декілька сотень робіт, і здається, що кожна окрема робота каже: даруйте мрії, це гідне хобі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

5 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: