Меню & пошук

10 кіноновинок, які вийдуть до кінця року

10 кіноновинок, які вийдуть до кінця року

[ads-pc-2]

Востаннє про фільми та кіно Inspired писав ще у травні, показуючи 10 найочікуваніших фільмів літа. Літо видалось дійсно гарячим та цікавим, але до кінця року ще чимало часу – тому було б цікаво дізнатись, що світовий кінематограф запропонує нам тепер, у ці три місяці, що залишились.

1. Час/In Time, 27.10

Справжній зірковий альянс, до якого увійшли Джастін Тімберлейк, Олівія Уайлд, а також актори з відомих вам серіалів. У фільмі показано цікаву концепцію майбутнього, де час став єдиною і найтвердішою валютою, де люди генетично запрограмовані так, що в 25 років перестають старіти. Щоправда, подальші роки коштують грошей. Багаті “заробляють” десятиріччя в лічені дні, що робить їх практично безсмертними, тоді як решта вимушені випрошувати, позичати або красти години, щоб прожити залишок дня.

2. Зараза/Contagion, 6.10

Ще одне кіно, багате на знаменитостей – Кейт Уінслет, Метт Деймон, Маріон Котійяр, Лоуренс Фішборн, та інші. В центрі сюжету – черговий світовий апокаліпсис, причиною якого стало поширення смертельної інфекції.

3. Пригоди Тінтіна/Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, 3.11

Довгоочікуваний проект Стівена Спілберга, і перше його кіно у форматі 3D. Головний герой – молодий репортер Тінтін, який стає учасником захоплюючих пригод.

4. Кіт у чоботях/Puss in Boots, 27.10

Один з улюблених персонажів Шрека отримав нове життя – і власний мультфільм, в якому описуються ранні роки його життя та пригоди під час викрадення гуски, яка несе золоті яйця.

5. Веселі ніжки 2/Happy Feet 2, 1.12

Сиквел популярного мультфільму про танцюючих пінгвінів, цього разу знятий у модному 3D форматі.

6. Що приховує брехня/Tresspass,  1.12

Сімейна пара (яку грають Ніколь Кідман і Ніколас Кейдж) стає жертвою збройного нападу злочинців, які беруть їх у заручники. Проте ситуація набуває іншого характеру, коли стають відомі обман та брехня.

7. Місія неможлива 4/Mission: Impossible – Ghost Protocol, 15.12

Том Круз вкотре береться за зброю, щоб розібратися зі своїми ворогами, і найцікавішим фоном для цього йому служить найвищий хмарочос у світі.

8. Дещо/The Thing, 20.10

Антарктика – ідеальне сховище, багато таємниць приховують гігантські шари льоду. Зачаровані перспективою відкрити невідоме серед снігової пустелі, норвезькі науковці натрапили на бункер, де переховуються істоти явно не з цієї планети. Все, що потрібно тепер – вижити.

9. Хранитель часу/Hugo, 8.12

Пригодницький фільм від Мартіна Скорсезе, в якому йдеться про малого хлопця, який знайшов механізм, що дозволяє керувати часом. Фільм обіцяє вразити захоплюючим сюжетом, вражаючим акторським складом та 3D ефектами.

10. Шерлок Холмс: Гра Тіней/Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 29.12

Продовження пригод Шерлока Холмса та Доктора Ватсона, яких зіграли Роберт Дауні та Джуд Лоу. Коли кронпринц Австрії був знайдений мертвим, всі докази, на думку інспектора Лестрейда, вказували на самогубство. Проте Шерлок Холмс приходить до висновку, що спадкоємець престолу був убитий, і це вбивство – лише маленький шматочок набагато грандіознішої і зловіснішої мозаїки, створеної професором Моріарті.

Вибачте, але на нову частину Сутінків у цьому списку не вистачило місця ;) А які кіноновинки ви б сюди додали?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: